VESP aanwezig bij 12de IOB internationale zwemvijvercongres

Namens de VESP zullen Pieter Van Beek en Bart Smit op 27 september een voordracht houden op het 12de IOB Internationale Zwemvijvercongres. Dit internationale congres wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met Groen Groeien (Vereniging voor Vlaamse Tuinaannemer, in het Van der Valk Hotel in Mechelen (België).
Met het onderwerp “Duurzaamheid van EPDM Liners” zal de aandacht gevestigd worden op de meerwaarde van het ontwerpen van de zwemvijver met de 3D technologie van EPDM, de lange levensduur en het biologische karakter. Als pondlining is EPDM de meest geschikte keuze. Zowel als grote 2D membranen of de op maat vervaardigde 3D liners.

EPDM biedt de GEO Industrie een enorme meerwaarde en met name bij hoogwaardige afdichtingen. Omdat EPDM UV bestendig en uitermate flexibel is, is de langdurige afdichting van vijvers, bassins en overige afdichtingen gewaarborgd. Ook de delen die zich boven de waterspiegel bevinden zijn hiermee beschermd voor een lange levensduur.

Voor kaarten en meer informatie: https://iob.groengroeien.be/nl

nl_NLDutch