Pieter van Beek nieuwe directeur VESP

DIRECTEUR VESP

Sinds de start van 2022 heeft de VESP ervoor gekozen ook een directeur  aan te wijzen, Pieter van Beek.

De keus voor Pieter als eerste directeur van VESP lag in veel opzichten voor de hand. Hij heeft een carrière in de EPDM-wereld achter de rug en stond aan de wieg van VESP. “Men zegt wel dat er EPDM door mijn aders stroomt”, zegt hij trots. Hoewel hij al enige tijd gepensioneerd is, is Van Beek nog altijd actief in de branche.
“Ik ben nooit gestopt en heb het werk altijd met heel veel plezier gedaan en heb het boek nog niet willen dichtslaan.”

Eind 1995 was Pieter één van de mede oprichters van de VESP, waarbij het eerste bestuur mede bestond uit:  Christian Heyvaert (Firestone Building Products Europe) en Wiebe Fokkema van Hertalan (later Carlisle CM Europe). In die eerste acht jaar was Pieter al voorzitter -namens Phoenix Dichtungstechnik- van de VESP en nu dus Directeur. 

nl_NLDutch