Nieuw dakboek onderstreept duurzame meerwaarde EPDM

Nieuw dakboek onderstreept duurzame meerwaarde EPDM rubber

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Verenigde EPDM Systeem Producenten (VESP) is door de VESP het EPDM Dakboek gelanceerd. Het boek is geschreven en samengesteld door Albert van den Hout en onderstreept de uitzonderlijke prestaties van EPDM afdichtingsproducten. Het toont de mogelijkheden door een diversiteit van toepassingen op spraakmakende gebouwen en biedt de ontwerper inzicht in voorwaarden voor een levenslange duurzame toepassing.
Er wordt ruim aandacht besteed aan de geschiedenis van EPDM dakbedekking, duurzaamheid, multifunctionaliteit, het gebruik van natuurlijke grondstoffen en het recyclen van EPDM. Kortom alle aspecten die er aan bijdragen dat daken van EPDM rubber een meerwaarde bewijzen!
In editie 141 van het vakblad Dakenraad uitgebreid voor het EPDM dakboek.
Het EPDM Dakboek, het laatste werk van Albert F. van den Hout, is 30 november uitgegeven bij BDA Dak- en Gevelopleidingen in Gorinchem. 
Dit gebeurde ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van de Verenigde EPDM Systeem Producenten (VESP). Prof. ir Nico Hendriks overhandigde, met zoals hij zelf zei, “de nodige trots én weemoed” het eerste exemplaar aan Ankh Brandt, Van den Hout’s echtgenote.
 
Introductie EPDM dakboek
nl_NLDutch