Leden VESP aanwezig bij Daken en Zaken op 15 november 2023

DAKEN & ZAKEN is de plek waar opdrachtgevers, leveranciers en verwerkers binnen de dakenbranche elkaar ontmoeten. Dit jaar wordt deze georganiseerd in EXPO Houten op 15 november van 10.00-18.00 uur. 

De Nederlandse leden van de VESP zullen hier allen aanwezig zijn.

De platte dakenbranche staat voor een flinke opgave met onderwerpen die door de VESP leden al grotendeels worden ingevuld. Zo hoeft het schaarser worden van vakmanschap geen probleem te zijn bij het werken met grote EPDM membranen en staat de EPDM van de VESP leden bekend als zeer duurzaam met een lange technische levensduur. Te meer een goede reden om de leden van de VESP te gaan bezoeken op de komende Daken en Zaken 2023 in Houten op 15 november 2023.

Voor kaarten kunt u terecht op de website van Daken en Zaken:

www.eventpartners9.nl/tickets/event/daken-en-zaken-2023