Leden VESP aanwezig op Belgium Roof Day

Belgian Roof Day 2023, de beurs die vroeger bekend stond als de ‘Dag van het Dak’, is een niet te missen afspraak voor de sector van het platte dak in België. Het evenement vindt plaats op vrijdag 20 oktober 2023 in Brussels Kart Expo. De beurs biedt een compleet beeld van alles wat er leeft in de markt van de hellende- en platte daken. Het stelt zichzelf namelijk als ambitie om een volledig beeld te geven van de volledige dakensector.

De Belgische leden van de VESP zullen hier aanwezig zijn.

De beurs telt 150 standhouders die een overzicht geven van de nieuwste materialen, machines en andere producten voor de dakensector. In de drie beurshallen krijgt de bezoeker een compleet beeld van alles wat er leeft in de markt van de hellende- en platte daken. Bovendien zijn er ook dit jaar weer heel wat eet- en drankgelegenheden voorzien, strategisch verspreid over de gehele beursvloer zodat er in de nabijheid van élke stand wel iets lekkers te eten of te drinken valt.

De vakbeurs is gratis toegankelijk en biedt gratis catering aan. Scholen kunnen zich inschrijven via deze link voor het speciale programma1. Er zijn vier redenen om deze vakbeurs te bezoeken: gratis toegang tot 150 standhouders, gratis catering, preselectie voor deelname aan nationale en internationale wedstrijden, en demonstraties.

Voor aanvraag gratis toegangskaart zie: www.belgianroofday.be
* Tekst Belgiumroofday

nl_NLDutch